Heb jij dit ooit geweten over de Olsen Twins!?

Voordat de zusjes Mary-Kate en Ashley Olsen begonnen met kleding ontwerpen, waren ze te zien in meerdere kinderfilm...

Lees ook

Voordat de zusjes Mary-Kate en Ashley Olsen begonnen met kleding ontwerpen, waren ze te zien in meerdere kinderfilms. Je kon de zusjes vaak niet uit elkaar houden en dat is eigenlijk best gek, want de twee zusjes zijn helemaal geen eeneiige tweeling. Say what!?

Fuller House

De 30-jarige modeontwerpsters zijn bekend geworden door hun rol in de serie Full House. De tweeling speelde samen de rol van Michelle Tanner, zodat de jonge actrices elkaar konden afwisselen. De zusjes leken zo veel op elkaar dat ze in de verschillende films nooit uit elkaar gehaald konden worden.

Verschillen

Het blijkt dus dat de Olsen Twins helemaal geen eeneiige tweeling zijn, maar een twee eiige. Dat betekent dus heel simpel: het zijn gewoon twee zussen die toevallig op dezelfde dag geboren zijn. Er zijn overigens wel wat verschillen tussen de zussen. Zo is Mary Kate iets kleiner en is Mary-Kate linkshandig en Ashley rechtshandig. Voor de rest zijn ze eigenlijk precies hetzelfde, maar gelukkig kan je ze nu ze 30 jaar zijn wel uit elkaar houden.

Lees ook: Real Life: ‘Mijn tweelingzus was de knappe, ik de ongelukkige dikke’

Bron: LOOK Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook