Zo worden de deelnemers écht gestrikt voor Ex on the Beach

Van Temptation Island tot Ex on the Beach Double Dutch en Oh Oh Daar Gaan We Weer; we kunnen we weer smullen van alle sl...

Lees ook

Van Temptation Island tot Ex on the Beach Double Dutch en Oh Oh Daar Gaan We Weer; we kunnen we weer smullen van alle sleaze en dirt in de spraakmakende realityseries. Dat de programma’s voor een groot deel scripted zijn, is niets nieuws. Maar toch hebben wij onze vraagtekens bij het programma Ex on the Beach (Double Dutch).

Hoe dan?

Want hoe is het mogelijk dat je je voor een programma opgeeft dat Ex on the Beach heet en je verbaasd bent als je ex ook zijn opwachting maakt in de serie? Het antwoord: “De deelnemers denken zich voor een heel ander programma op te geven. Vaak voor een datingprogramma, waar het een en ander wordt gevraagd over je liefdesleven tijdens de casting. Maar ze worden ook weleens gestrikt voor een programma waar hen wordt gezegd dat ze op een feestvakantie gaan”, legt de Britse realityster Megan Mckenna uit in een interview. “Je weet niet dat je je opgeeft voor Ex on the Beach.” Ook Ashley uit Ex on the Beach Double Dutch bevestigt die uitspraak in een nieuw interview met Cosmopolitan: “De producers hadden gezegd dat ik met een datingprogramma mee zou doen en dat ze mijn toekomstige man voor me zouden vinden. Daar waren ze echt van overtuigd.”

Bron: Yahoo, Daily Mail, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook