Dit apparaat in de sportschool heeft een negatief effect op je vagina

Sleep jij jezelf dag in, dag uit naar de sportschool? Probeer je elke keer weer iets nieuws te verzinnen om niet op die...

Lees ook

Sleep jij jezelf dag in, dag uit naar de sportschool? Probeer je elke keer weer iets nieuws te verzinnen om niet op die slopende apparaten te hoeven staan? Dan heb je nu het goede excuus om niet meer te gaan.

Negatieve impact

Wil je de sportschool toch niet helemaal uit je leven verbannen, dan is het beter om in ieder geval de hometrainer uit je routine te halen. Dit apparaat zou namelijk een grote boosdoener voor je vayjayjay zijn? Wait, wááát?! Jawel, onderzoek heeft aangetoond dat de fiets jouw vagina ongevoelig kan maken, wat op z’n beurt weer negatieve gevolgen heeft voor jouw seksleven. Het zou vooral gaan om fietsen waarvan het stuur lager zit dan het zadel, aangezien de druk die op jouw vagina uitgevoerd wordt dan hoger is. Zijn alleen vrouwen de dupe hiervan? Nee hoor, bij mannen kan het in extreme gevallen zelfs leiden tot erectieproblemen. Dus… De volgende maar even een rondje hardlopen?

Lees ook: Sportschool onder vuur door ‘bizarre regel’ voor vrouwen

Bron: Cosmopolitan, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook