De Kardashian Kompilatie

De Kardashians en Jenners: eitheryou love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen...

Lees ook

De Kardashians en Jenners: eitheryou love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

Khloé Kardashian en Tristan Thompson opnieuw intiem gespot

De geruchten over een relatie tussen Khloé Kardashian en basketbalspeler Tristan Thompson gingen al een tijdje rond en de twee leken de roddels te bevestigen toen ze zoenend gespot werden tijdens een concert van Drake. En ook tijdens Kanye West’s concert in Miami konden de twee hun handen niet van elkaar afhouden. Ze leken alleen oog voor elkaar te hebben en dit keer mocht de hele wereld meegenieten. Khloé deelde de zoen op Snapchat en liet daarmee weten dat Tristan Thompson officieel her new man is.

Kim Kardashian steelt de show bij Kanye’s concert

Tot nu toe heeft Kim Kardashian haar hubby bij al zijn concerten in New York gesteund, dus zijn show in Miami kon natuurlijk niet ontbreken. Van doorzichtige over-the-knee boots tot een doorschijnende outfit, de realityster weet de laatste tijd voor de gekste creaties te kiezen. En ook afgelopen nacht wist ze de aandacht op zichzelf te vestigen in een weinig verhullend glitterjurkje. En wie is Kim Kardashian als ze geen selfie neemt en op social media deelt? Juist! Dit keer was Kanye West erbij om haar gezelschap te houden.

Bron: Daily Mail, OK! Magazine

Laatste nieuws

Zie ook