De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd w...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Kim vertelt hoe ze over Kanye’s ambitie voor het Presidentschap denkt

Kanye liet een tijd geleden weten interesse te hebben om in 2020 de president van de Verenigde Staten te worden, maar wat vindt zijn vrouw Kim daar eigenlijk van? In een interview met Wonderland Magazine kaart Kim de gebeurtenissen met Melania Trump aan. “Kijk wat voor verschrikkelijke dingen ze haar aandoen. Ze zoeken naar oude naaktfoto’s van haar en publiceren ze overal. Ik heb tegen Kanye gezegd dat dit mogelijk ook bij mij zal worden gedaan”, aldus de mogelijke First Lady van 2020. Nu is Kim niet echt vies van een beetje naakt, dus zal er tegen die tijd vast en zeker nog wel wat sexy beeldmateriaal van haar te vinden zijn.

Rob hoopt niet dat zijn dochter dezelfde keuzes maakt als Blac Chyna

In de realityserie ‘Rob & Chyna’ wordt Rob door zijn verloofde meegenomen naar een stripclub waar ze ooit gewerkt heeft. Zodra ze bij de club aankomen krijgt het jongere broertje van Kim het toch een beetje benauwd. Direct komen zijn vadergevoelens omhoog en hij hoopt dan ook niet dat zijn dochter dezelfde keuzes maakt als de vrouw met wie hij gaat trouwen.

Khloé lanceert eigen denim merk

Onder de naam ‘Good American’ lanceert de blondine volgende maand haar eigen denim merk. De jeans zijn bedoeld voor vrouwen in alle maten. De jongste Kardashian wordt zelf regelmatig gespot in een jeans en vond dat het tijd werd om een eigen lijn op te zetten. De jeans zijn vanaf 18 oktober te koop en zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Skinny, boyfriend, high-waisted.. Khloé heeft aan alles gedacht.

Bron: Hollywood Life, Just Jared Beeld: Instagram, Getty, E!

Laatste nieuws

Zie ook