Er ligt weer een kakelverse Grazia in de winkel

Er ligt weer een gloednieuwe Grazia in de winkels en Angelina Jolie siert de cover.  Deze week: * Van ger...

Lees ook

Er ligt weer een gloednieuwe Grazia in de winkels en Angelina Jolie siert de cover.

Deze week:

* Van geruchten over een romance met zijn co-star tot een politieonderzoek na een mogelijke mishandeling. De scheiding van Brad en Angelina loopt snel uit de hand.
* De Milanese Fashion Week ging afgelopen week van start met Roberto Cavalli. En een klein legertje aan Nederlandse modellen.
* Ja, er zijn wel vaker One Direction-baby’s bij elkaar verzonnen. Maar het zou nu toch echt raak zijn tussen Cheryl Cole en haar Liam Payne, zeggen de fans.
* Tinder gaat samenwerken met Spotify, want je playlist zegt veel over je persoonlijkheid. De top 3-afknappers: One Direction, Chris Brown en Justin Bieber. Maar Kanye West en Rihanna leveren je snelle dates op…
* Ze blijft Gaga, maar is anno nu een meer ingetogen versie van zichzelf. Al blijft ze af en toe nog vreselijk uit de bocht vliegen.
* Met het aantreden van Kim Kardashian als nieuwe, officieuze ambassadrice is de #freethenipple-movement de laatste tijd alom vertegenwoordigd.
* De een breekt het ene na het andere bezoekersrecord, de ander is terug van lang weggeweest. Bridget Jones (fortysomething) versus Renée Zellweger (47).
* Is jouw binge-gedrag uniek? Nope. Uit onderzoek van Netflix bleek afgelopen week dat we wereldwijd overal precies op hetzelfde moment hooked zijn aan een serie.
* Hij is een hit op Instagram, liep mee tijdens New York Fashion Week én staat op het punt realityster te worden. En dat terwijl Laith Ashley nog maar twee jaar als man door het leven gaat.
* Tien jaar geleden won Kim Feenstra Holland’s next topmodel. Het rebelse model reageert op haar eigen quotes van het afgelopen decennium. “Mensen dachten dat ik het niet zou redden. Maar I’m still here.”
* Dolshe Gulsen vertrok zes jaar geleden naar NY voor het bedrijf van haar zus Olcay. Ze kwam, zag… maar overwon niet altijd. “Het is hier vaak haat en nijd.”

Natuurlijk lees je nog veel meer showbizz-, fashion-, lifestyle- en beautynieuws. Dut het it while it’s hot!

Laatste nieuws

Zie ook