Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je slie...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Britney Spears high tijdens concert

Wat als je concertgangers zoveel blowen, dat je er zelf ook nog een high van wordt? Het overkwam Britney Spears, die om deze reden het podium tijdens een concert in Las Vegas vroegtijdig moest verlaten. “Ik heb geen wiet gerookt sinds mijn zeventiende en opeens werd het zo sterk dat ik niet meer normaal kon functioneren. Ik had zoiets van ‘Oh nee, ik moet hier weg. Ik kan zo niet verder.’” De zangeres, die in het verleden meerdere keren afkickte, maakte duidelijk er nu niks meer mee te maken te willen hebben. “Er zijn zoveel feestjes. Maar ik vermijd ze, want er komt veel drugs bij kijken.”

Reünie One Direction nog niet bekend

Vorig jaar besloot de boyband tijdelijk te stoppen en voor veel fans was dit een ontroostbaar moment. Toch lijkt een spoedige hereniging er nog niet in te zitten. “Ik zou nooit zeggen dat we nooit meer iets samen zouden doen, maar het is voor iedereen goed andere dingen te onderzoeken,” zegt Harry Styles. “Misschien dat iedereen op een gegeven moment weer iets samen wil gaan doen, maar het is beter als dat vanzelf ontstaat.” Enne, tot die tijd blijven de jongens zeker niet stilzitten. Zo heeft Harry zijn eerste filmrolletje binnengesleept voor de film Dunkrik en Niall bracht gisteren zijn eerste solosingle This Town uit.

Justin Bieber moet tour onderbreken voor verhoor

Justin Bieber moet op last van de rechter zijn Europese tour even stopzetten. De zanger krijgt dertig dagen de tijd om een getuigenverklaring af te leggen in Miami, want hij zou betrokken zijn bij een incident met een paparazzo. Zijn bodyguards zouden de man twee jaar geleden aangevallen hebben. Toch hebben advocaten nooit Justins kant van het verhaal gehoord. Enne, daarom krijgt de zanger nog maar dertig dagen om een verklaring af te leggen. Doet hij dit niet, dan wacht er een arrestatiebevel op hem. Aiii!

Bron: Irish Examiner, Shownieuws, Nu.nl, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook