Zó ziet Caroline Kraft uit Mean Girls er nu uit

Het is de chickflick der chickflicks: Mean Girls. Hoewel we allemaal Lindsay Lohan en haar girl gang kenn...

Lees ook

Het is de chickflick der chickflicks: Mean Girls. Hoewel we allemaal Lindsay Lohan en haar girl gang kennen, kon een ander personage ook niet onopgemerkt blijven. Het schoolmeisje Caroline Kraft zag er verre van classy uit en we horen Regina al zeggen: ‘You can’t sit with us.’

Van nerd…

Caroline, die bekend stond om haar nonchalante look, was alles behalve populair. Met haar rommelige haar, brilletje en felrode lippenstift was ze de vertegenwoordiger van haar school bij wiskundewedstrijden. Ook Lindsay slash Cady had zo haar mening over de studente “die serieus haar wenkbrauwen moest plukken en wier outfit eruit zag alsof deze uitgekozen was door een blinde leraar”, zoals ze in de film zei.

…naar beauty

Toch heeft actrice Clare Preuss in het echte leven niks weg van haar personage Caroline. Sterker nog, de kans is groot dat je de knappe blondine niet eens herkent.

Wist je dat ze in hetzelfde jaar dat Mean Girls uitkwam – dat is alweer 12 jaar geleden! – ook te zien was in The Prince & Me? Daarna nam ze een break van de filmwereld en besloot te studeren aan de universiteit van Canada. Nu, een paar jaar later, wil ze het acteerwerk weer oppakken en heeft ze een rolletje gescoord in de nieuwe film We. Benieuwd hoe Clare er nu uitziet? Je ziet het hieronder.

ToenNu

Bron: Seventeen, Beeld: Facebook

Laatste nieuws

Zie ook