De Kardashian Kompilatie

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels va...

Lees ook

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

Rob en Chyna zijn nog steeds samen

Er gingen geruchten dat Rob en Chyna uit elkaar waren, maar de twee laten nu samen weten dat dit echt niet het geval is. Tijdens een radio interview zegt Rob: “We zijn de hele tijd bij elkaar geweest en ik kan er echt niet tegen als mensen zulk soort verhalen verzinnen. Natuurlijk hebben we zo onze dagen, maar ik twijfel er niet over dat ik altijd met Chyna zal zijn. Ik wil altijd met de vrouw zijn waarmee ik een baby krijg, dat is mijn doel.” Dat zit wel goed dus.

Kim mist haar vader elke dag

Gisteren was een vervelende dag voor Kim, het was namelijk de dag waarop haar vader is overleden en dat is alweer 13 jaar geleden, maar toch mist ze hem nog elke dag laat ze weten via haar website. En ze deelt dan ook een bijzondere video van hem.

Toch nog een babyshower voor Chyna

De band tussen Rob en de rest van de Kardashian familie is momenteel niet ijzersterk. Dit heeft alles te maken met de babyshower voor Rob georganiseerd door zijn zussen. Rob dacht dat Chyna niet welkom was en de bom ontplofte, maar wat blijkt er wordt wel een shower voor Chyna georganiseerd de shower is zelfs morgen al, maar de Kardashian zussen wilde ook voor Rob iets speciaals doen en dit pakte dus helemaal verkeerd uit…

Bron: Perez Hilton Beeld: Instagram, Youtube

Laatste nieuws

Zie ook