Myrthe Mylius weer aan het daten

Niet alleen Thomas Berge heeft na de breuk de draad weer opgepakt, ook Myrthe Mylius is gespot met een nieuwe...

Lees ook

Niet alleen Thomas Berge heeft na de breuk de draad weer opgepakt, ook Myrthe Mylius is gespot met een nieuwe man.

Afgelopen weekend was er op het Museumplein in Amsterdam een polo-evenement. Myrthe werd daar gespot met de rijke Duitse polospeler Sebastian Schneberger.

Heel gezellig

Aan Shownieuws heeft Myrthe laten weten dat ze inderdaad met hem aan het daten is. “We zijn uit eten geweest en ik ben bij hem wezen kijken op het polo-evenement. Het was hartstikke gezellig”, vertelt ze. De twee zouden elkaar via via al langer kennen. “We kenden elkaar gewoon als vrienden. Toen was ik nog met Thomas en is er natuurlijk nooit wat gebeurd. Maar nu zien we elkaar af en toe.”

Breuk

Afgelopen maand zetten Thomas en Myrthe na vier jaar een punt achter hun relatie. “Het ging niet meer, dan kan je twee dingen doen, bij elkaar blijven en niet gelukkig zijn of een wijs besluit nemen”, aldus de zanger over de breuk. De twee zijn wel van plan nog samen dingen met hun 3-jarige zoon Jack te ondernemen zodat hij gelukkig is.

Nieuwe liefde

Lang rouwde de 26-jarige echter niet om de breuk, want hij werd al snel weer zoenend gespot met een andere dame. Thomas zou voor de charmes van Cassidy Roeks, die je wellicht kent van de show Bloed, Zweet en Tranen, zijn gevallen. De blondine deed onlangs ook auditie voor The Next Boy/Girl Band.

Myrthe reageerde op het nieuws door een plaatje met opvallende quote op Instagram te plaatsen, die zie je hier. Later sprak ze met Shownieuws over de heftige periode én de nieuwe vriendin van Thomas. “Ja, dat is inderdaad even slikken. Maar we gaan gewoon weer door”, liet ze weten. Wat ze nog meer heeft gezegd lees je hier.

Bron: Shownieuws, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook