Myrthe Mylius vertelt haar kant van het verhaal

Afgelopen maand zetten Thomas Berge en Myrthe Mylius een punt achter hun relatie. De zanger deed al een boekje open over...

Lees ook

Afgelopen maand zetten Thomas Berge en Myrthe Mylius een punt achter hun relatie. De zanger deed al een boekje open over de breuk, maar nu doet Myrthe haar verhaal.

Onwerkelijk

Na een relatie van vier jaar was de koek op tussen het stel. En dat terwijl Thomas van plan was om de moeder van zijn zoon Jack (3) deze maand ten huwelijk te vragen. Eerder reageerde Myrthe al kort op het nieuws, maar nu laat ze aan Privé weten wat zich echt heeft afgespeeld en hoe het nu gaat.

“Het doet me heel veel pijn en ik ben heel verdrietig. De situatie is zoals-ie is, maar voor mij voelt het nog steeds heel onwerkelijk”, vertelt ze. “Wat voor mij altijd heel belangrijk is geweest, is het creëren van gezelligheid thuis. Wat ik merk, is dat de lust om dat te doen even volledig is verdwenen bij me.”

“Wat voor mij heel moeilijk is, is dat ik Thomas dan bijvoorbeeld ergens hoor zeggen dat het tussen ons allemaal inderdaad misschien wel wat te snel is gegaan. Dan denk ik: Kom op nou, jij wilde dit toch ook allemaal? We hebben dit toch samen gedaan?”

Pijn

Lang rouwde de 26-jarige zanger echter niet om de breuk, want hij werd na slechts twee weken zoenend gespot met een andere dame. Thomas is voor de charmes van Cassidy Roeks, die je wellicht kent van The Next Boy/Girl Band, gevallen. Myrthe reageerde op het nieuws door een plaatje met opvallende quote op Instagram te plaatsen, die zie je hier. Nu zegt ze: “Het klopt dat ze samen zijn en dat kwam voor mij ook als een verrassing. Ik heb dat nieuws inderdaad uit de media moeten vernemen. Laat ik het zo zeggen: ik vind het nogal snel. Ik moet erg veel in korte tijd slikken en accepteren.”

Maar dan doet ze een opvallende onthulling: “Er komt nog meer bij. Ik krijg nu uit meerdere hoeken te horen dat zij en Thomas ook al eerder samen in haar woonplaats zijn gesignaleerd. Sommige mensen hebben het dan zelfs al over april van dit jaar. Je weet nooit of die verhalen kloppen, maar pijn doen ze wel.”

Het lijkt er echter op dat niet alleen Thomas de draad weer heeft opgepakt, ook Myrthe is namelijk gespot met een nieuwe man. En niet zomaar eentje… Lees hier wie de gelukkige man is.

Bron: Privé, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook