Vrouw valt ruim 127 kilo af, maar raakt overtollig huid maar niet kwijt

Candice Williams verloor maar liefst 127 kilo door een gezondere levensstijl aan te nemen, maar bleef 6 kilo aan ov...

Lees ook

Candice Williams verloor maar liefst 127 kilo door een gezondere levensstijl aan te nemen, maar bleef 6 kilo aan overtollig huid houden. Daar wil ze dolgraag iets aan doen, maar daarvoor is wel een flink geldbedrag nodig.

Weegschaal

De 31-jarige vrouw paste niet meer in een passagiersstoel in het vliegtuig en ook ritjes in achtbanen moest ze aan haar neus voorbij laten gaan. Op een gegeven moment paste ze ook niet meer achter haar desk op school en toen zelfs de weegschaal haar gewicht niet meer kon registreren, vond Candice het tijd om haar levensstijl drastisch om te gooien.

Dure operatie

Door veel te sporten en gezond te eten viel ze enorm veel af. “Mijn hele leven heb ik me nutteloos gevoeld, dat was ook wat iedereen tegen me zei. Vandaag de dag ben ik zo trots op wat ik heb bereikt en mijn lichaam herinnert me daar elke dag aan”, vertelt Candice over haar transformatie. Sinds haar enorme gewichtsverlies heeft de 31-jarige vrouw nog één ding waar ze heel graag van af wil, namelijk 6 kilo aan overtollig huid. Een operatie om het weg te laten halen kost haar omgerekend zo’n 27.670,55 euro. Op dit moment heeft ze door middel van sparen en leningen al voor omgerekend 17.055,65 aan operaties uitgegeven. Voor de laatste operatie heeft ze dus nog iets meer dan 10.000 euro nodig.

Fundraising

“Ik heb het al geprobeerd via de verzekering, maar de operatie wordt beschouwd als iets cosmetisch”, vertelt Candice over haar poging om geld te vinden voor haar laatste operatie. Om het toch voor elkaar te krijgen heeft ze een fundraising gestart en hoopt ze dat mensen haar willen helpen om de laatste kilo’s te laten verwijderen. Benieuwd naar de enorme transformatie van Candice? Klik dan hier.

Lees ook: Meisje wordt geweigerd in de club, omdat ze ’te dik’ zou zijn

Bron: Daily Mail Beeld: Istock

Laatste nieuws

Zie ook