De Kardashian Kompilatie

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan hale...

Lees ook

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

‘Keeping Up with the Kardashians’ stopt tijdelijk

Eerder werd al bekend dat Kim Kardashian voor een maand afstand doet van social media. Ze zou nog steeds erg geschrokken zijn van de gewapende overval in Parijs. Sinds het incident zou er ook niet meer gefilmd zijn voor de realityserie ‘Keeping Up with the Kardashians’ en dat zou volgens Celebuzz ook nog wel even zo blijven. Een bron vertelt aan Us Weekly dat Kim al haar afspraken voor de komende weken heeft geannuleerd en ze zal de komende periode dan ook niet aan het werk gaan, maar thuis bij haar gezin zijn. Wanneer de show weer begint met filmen is nog niet bekend, wel zou ze door de mediastilte enorm veel geld mislopen. Zo beweert financiel adviseer van de celebrities, Samuel Rad, dat ze hierdoor minstens 1 miljoen dollar mis zou lopen. En dat zijn geen misselijke bedragen!

Rob Kardashian wil eigen kledinglijn beginnen

In de komende aflevering van Rob & Chyna vertelt Rob aan zijn aanstaande vrouw samen met zijn goede vriend Nick een eigen kledinglijn te willen beginnen. Blac Chyna is niet heel erg blij met de ideeën van Rob. “Rob moet blijven werken aan zijn gezondheid, fitness en zijn eigen sokkenlijn. Om nu dan ook nog bezig te moeten zijn met een nieuw huis én een eigen bedrijf is een beetje bizar voor mij”, zegt zijn zwangere verloofde. Rob verdedigt zichzelf door aan te geven dat dit iets is wat hij al heel erg lang wil. Als hier maar geen ruzie van komt!

Kim Kardashian heeft continu flashbacks van de overval

De realityster is sinds de overval enorm van slag en zou volgens bronnen continu flashbacks van de bewuste nacht hebben. Zo zou ze het beeld maar niet uit d’r hoofd krijgen, maar probeert ze zich sterk te houden voor haar kinderen. Zo zouden haar kinderen zo min mogelijk meekrijgen van het hele gebeuren en probeert ze zo goed mogelijk te beschermen.

Bron: Celebuzz, InTouch Weekly, Hollywood Life, Telegraaf Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook