Sylvie Meis gespot met nieuwe vriend in Amsterdam

La Meis is in Nederland voor de persdag van het nieuwe SBS6-programma Wedden dat ik het kan. Voordat ze echter de s...

Lees ook

La Meis is in Nederland voor de persdag van het nieuwe SBS6-programma Wedden dat ik het kan. Voordat ze echter de studio induikt, wordt de blondine op de gevoelige plaat vastgelegd op een terras in Amsterdam en Sylvie’s nieuwe vriend Charbel Aouad wijkt niet van haar zijde.

Verliefd

Een jaar lang wist Sylvie haar nieuwe vlam uit het oog van de media te houden. Maar het moge duidelijk zijn dat het liefdesgeluk de blondine weer toelacht. Sylvie is gevallen voor de charmes van de Libanese zakenman en ze zou, volgens het Duitse Bild, zijn ouders zelfs al hebben ontmoet. Sylvie verscheen deze zomer voor het eerst met haar nieuwe vlam op het Spaanse eiland Mallorca. Op foto’s in handen van InTouch was ze te zien met een 35-jarige. Het werd kort daarna bekend dat de twee geen onbekenden van elkaar waren, want ze deelden, naar verluidt, sinds december 2015 lief en leed.

Aandacht

Na de scheiding met Rafael van der Vaart heeft de 38-jarige kortstondige relaties gehad met zakenman Samuel Deutsch, nachtclubeigenaar Maurice ‘Momo’ Mobetie, maar werd ook gelinkt aan de Spaanse edelman Luis Medina Y Abascal en de Duitse voetballer Sami Khedira. Verder werd ze meerdere malen met onbekende mannen gespot. Onlangs werd ze op het vliegveld nog hand in hand gezien met een vermeende nieuwe vlam. Sylvie heeft in ieder geval nooit gebrek aan aandacht.

Beeld: ANP, Shownieuws

Laatste nieuws

Zie ook