Barbie doet opmerkelijke uitspraak over botox

Samantha "Barbie" van der Plas heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze moeder natuur een handje helpt. Een pruik op...

Lees ook

Samantha “Barbie” van der Plas heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze moeder natuur een handje helpt. Een pruik op haar hoofd, injecties voor een volle tuit en af en toe een spuitje botox in haar gezicht. Maar daar is ze nu helemaal klaar mee.

Klaar mee

Onlangs was Barbie erg open over haar ingrepen. “Ja, botox in me voorhoofd, gevulde lippen en een pruik op. Maar daar ben ik dan natuurlijk ook wel Barbie voor he..”, vertelde ze.

Maar botox in haar gezicht is vanaf nu verleden tijd. “Het tieft mijn hele gezicht op!” zegt de realityster tegen RTL. “Ik kon niets meer bewegen.”

Ophef

Eerder deze maand sprak Gordon Heuckeroth via social media zijn ongenoegen uit over de plastisch chirurgische ingrepen van Barbie. “Ik zit met ongeloof naar de promo te kijken van Barbie (Samantha) en haar man Michael. De arts die hier voor verantwoordelijk is dient onmiddellijk uit zijn functie te worden gezet”, schreef hij op Facebook.

De Haagse blondine reageerde op een vrij sportieve manier op de beledigingen van de zanger. Ze accepteerde zijn mening, maar liet natuurlijk niet over zich heenlopen. Nu lijkt ze toch van gedachten te zijn veranderd wat betreft botox.

Zie ook: Chantal Janzen getransformeerd tot Barbie

Bron: Telegraaf, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook