Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je slie...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Olivia Wilde bevallen

Actrice Olivia Wilde is dinsdag bevallen van een dochtertje, Daisy Josephine. Dat blijkt uit een foto die de actrice gisteren op Instagram zette. Bij het kiekje van haat dochter schreef Olivia: “Daisy Josephine Sudeikis. Geboren, als een baas, op de internationale dag van het meisje.” Daisy Josephine is het tweede kind van Wilde en haar man Jason Sudeikis. Zoon Otis werd in april 2014 geboren.

Robbie Williams bekent cosmetische ingrepen

De Britse zanger Robbie Williams bekent dat hij een aantal cosmetische ingrepen heeft gedaan. De 42-jarige zanger heeft opgebiecht dat hij botox gebruikt en ook plastische chirurgie onderging aan zijn kin, maar of hij er ook echt blij mee is? Tegen Daily Mail zegt hij: “Ja ik heb fillers gebruikt en wat botox en ik heb wat laten doen aan mijn kin. Ik kan nauwelijks mijn voorhoofd nog bewegen.”

Miley Cyrus en Liam Hemsworth nog steeds een setje

Miley Cyrus en Liam Hemsworth hebben vrijdag een zeldzaam publiek optreden als koppel gemaakt. Het stel liep samen de rode loper over van het Power of Women-evenement van het blad Variety. Miley was een van de Hollywood-vrouwen die dit jaar werden geëerd voor het maken van een verschil in de maatschappij. Liam ging mee om zijn geliefde te steunen, maar dit is heel bijzonder want de twee worden nooit samen gespot. Toch is het nu duidelijk dat Miley en Liam nog een stel zijn.

Bron: ANP Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook