Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je slie...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Hilary Duff deelt intiem kiekje met nieuwe vriend

Hoewel er al een tijdje geruchten rondgaan dat Hilary Duff met haar personal trainer Jason Walsh aan het daten is, lijkt de actrice hun relatie nu officieel bevestigd te hebben. Hilary deelde een intiem kiekje op Instagram waarop ze haar nieuwe vlam een kus geeft. “Date night with J”, schreef ze erbij. Het is de eerste keer dat de twee zoenend gespot worden. Hilary is al ruim twee jaar niet meer samen met de vader van haar zoontje Luca, Mike Comrie. Begin dit jaar was hun scheiding rond.


Perrie Edwards bevestigt de manier waarop Zayn hun verloving verbrak

Zayn lijkt daadwerkelijk zijn verloving met Perrie via een sms’je verbroken te hebben. Dat bevestigt de zangeres in het nieuwste boek ‘Our World’ van de meidengroep Little Mix, waar ze deel van uitmaakt. “Het was de ergste tijd uit mijn leven. Een vier jaar durende relatie, een verloving van twee jaar, zomaar verbroken door een simpel sms’je. Ook al ging het goed met mijn carrière, het was ontzettend moeilijk voor me. Van binnen was ik gebroken”, schrijft ze.


Chrissy Teigen in angst na overval Kim Kardashian

Goede vriendin van de realityster, Chrissy Teigen, is behoorlijk geschrokken van de brute overval op Kim tijdens Paris Fashion Week. “Het had iedereen kunnen overkomen”, zegt ze tegen Us Weekly. Zelf zegt het model dat social media de nodige gevaren met zich meebrengt en ze is dan ook van plan er voorzichtiger mee om te gaan. “We leven ons leven allebei als een open boek. We delen alles zonder erbij stil te staan dat een gevaarlijk iemand dit kan zien en er iets gewelddadigs mee kan doen. Het gaat goed met Kim, maar het had zoveel erger kunnen aflopen.”

Bron: Hollywood Life, RTL Nieuws, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook