Angelina Jolie slachtoffer van roddels over drugsgebruik

"De echte reden achter de scheiding: Angelina Jolie weer aan de drugs en terug bij ex!" stond groot op de voorpagina van...

Lees ook

“De echte reden achter de scheiding: Angelina Jolie weer aan de drugs en terug bij ex!” stond groot op de voorpagina van National Enquirer, mét foto’s. True or false?

Zo veel roddels

De onverwachte scheiding met Brad Pitt eerder deze maand heeft veel tongen losgemaakt. Sindsdien gaat er veel geruchten rond. Zo zou Brad zijn kinderen hebben mishandeld en is hij naar verluidt met Jennifer Aniston gespot. Angelina zou daarentegen juist troost zoeken bij Johnny Depp en de kinderen mee willen nemen naar oorlogsgebieden.

Maar het ergste is misschien nog wel dat ze volgens media weer aan de drugs zit én terug is bij haar ex-vriendin Jenny Shimizu. “Angelina is out of control sinds de breuk met Brad”, vertelt een ‘vriend’ aan National Enquirer. “Ze heeft lesbische gevoelens en gebruikt harddrugs.”

Complete onzin

Volgens andere media is er geen enkel bewijs en is het verhaal complete onzin. Ze zou op het moment naar verluidt juist volledig gefocust zijn op de kinderen. “Ze gebruikt geen drugs en er zijn geen derden bij betrokken. Ze eet gezond en krijgt genoeg slaap, zodat ze voor haar familie kan zorgen”, vertelt iemand die dicht bij Jolie staat aan Gossip Cop.

Het hele mediacircus rondom de scheiding van Brad en Angelina is waarschijnlijk nog lang niet afgelopen. De media speculeert al weken naar de reden van de scheiding, maar tot nu toe is er nog niks bevestigd. Tot dan blijven het geruchten…

Bron: RadarOnline, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook