Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je slie...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Angelina en kinderen ondervraagd door FBI

Angelina Jolie en haar zes kinderen zijn ondervraagd door de FBI over de ruzie tussen hun vader Brad Pitt en zijn zoon Maddox. De acteur zou in een vliegtuig geweld tegen hem hebben gebruikt, wat onder andere heeft geleid tot de scheiding tussen Brad en Angelina. De FBI onderzoekt of het nodig is om vervolgstappen te nemen.

Nieuwe liefde voor Jennifer Lawrence

Jennifer werkt aan een nieuwe film en is naar verluidt aan het daten met de 47-jarige regisseur, Darren Aronofsky. “Ze trekken veel met elkaar op en zijn losjes aan het daten”, laat een bron aan People weten. Hiervoor had de actrice lang een relatie met acteur Nicholas Hoult.

Taylor Swift wil niet dat kont-grijp-foto openbaar wordt

Taylor is in een rechtszaak verwikkeld met een radio-dj die vorig jaar tijdens een meet & greet haar kont zou hebben gegrepen. Hij ontkende dat en klaagde haar aan. Nu beweert het team van de blondine dat ze een foto van het incident hebben als bewijs, maar dat ze hem liever niet openbaar maken. Ze willen niet dat het beeld door media wordt gebruikt.

Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook