Adv: Wees trots op onze vrouwen bij Defensie!

Vrouwen horen achter het aanrecht en hebben niks bij Defensie te zoeken? Fout! Defensie is niet alleen een mannenwereld....

Lees ook

Vrouwen horen achter het aanrecht en hebben niks bij Defensie te zoeken? Fout! Defensie is niet alleen een mannenwereld. Vrouwen doen hier prachtig werk, en daar mag iedereen trots op zijn.

Who run the world?

Niet iedereen is aan het idee gewend dat er ook vrouwen bij de Marine, Land-, Luchtmacht of Marechaussee werken. De ouders van de meisjes die deze kant op willen reageren dan ook vaak sceptisch. Nergens voor nodig, vindt Defensie. En daarom hebben zij een aantal ouders van vrouwen bij Defensie stiekem een kijkje gegeven in het werk van hun dochter.

Zo trots als een pauw

Om de ouders te laten zien hoe mooi het werk van hun dochter is, heeft Defensie een aantal prachtige filmpjes gemaakt waarin de dochters, hun werk en de ouders de hoofdrol spelen. Zo ook Juliëtte. Zij is ambulancechauffeur bij Defensie en is fantastisch in wat ze doet. Ook haar vader en moeder staan met open mond te kijken naar de kwaliteiten van hun dochter. Beiden zijn zo trots als een pauw! Bekijk het mooie filmpje hierboven, kippenvel gegarandeerd.

Defensie zoekt mannen en vrouwen die willen werken aan vrede en veiligheid. Meer informatie vind je hier.

Laatste nieuws

Zie ook