Zo ziet de jonge Regina George uit Mean Girls er nu uit

Bijna iedereen heeft de film Mean Girls, waarin vier gemene meisjes de hele school op z'n kop zetten met hun leugens en...

Bijna iedereen heeft de film Mean Girls, waarin vier gemene meisjes de hele school op z’n kop zetten met hun leugens en geroddel, gezien. Maar toen de tijd van Cady, Regina, Gretchen en Karen over was, was daar alweer de volgende generatie: The Plastics. Zo ook Regina George 2.0, die gespeeld werd door Tara Shelley. Zo ziet ze er nu, 13 jaar later, uit.

Regina 2.0

Ook al zorgde de meidengroep tijdens de hele film alleen maar voor problemen, komt het uiteindelijk toch goed met iedereen en lijkt de rust dan ook weer wedergekeerd. Aan het einde van de film zie je dat The Plastics niet helemaal zijn verdwenen, want met een nieuwe bijenkoningin lijkt de North Shore High School in Illinois weer een nieuwe generatie Mean Girls te hebben. Tara Shelley kroop in de rol van Regina number two en heeft aan haar mini rol in de film een leuke carrière overgehouden.

Roxy Hunter

Zo werkt de inmiddels 26-jarige blondine inmiddels hard aan haar acteercarrière. Tara speelde onder andere in de populaire Nickelodeon film Roxy Hunter en op dit moment is ze bezig met de film The Lemmon Grove. Benieuwd hoe de actrice er anno 2016 uitziet? Bekijk dan de foto’s hieronder.

Toen:

NU:

Lees ook: Toen & nu: The Cheetah Girls

Bron: Dolly Beeld: Facebook, Getty

Laatste nieuws