Wat is de inmiddels 18-jarige dochter van Irene Moors mooi!

Irene Moors is het er vast mee eens dat de tijd soms veel te snel gaat. En dan in het bijzonder bij haar dochter Rosalie...

Lees ook

Irene Moors is het er vast mee eens dat de tijd soms veel te snel gaat. En dan in het bijzonder bij haar dochter Rosalie, want die blies afgelopen weekend alweer 18 kaarsjes uit.

Birthday bash!

De presentatrice nam haar dochter vroeger regelmatig mee naar evenementen, maar het is inmiddels alweer een tijd geleden dat Rosalie voor de camera verscheen. De 18-jarige vierde dit weekend uitgebreid haar verjaardag en kreeg dan ook 25 vriendinnen over de vloer om met z’n allen wat te eten. Volgens de presentatrice had haar dochter het goed voor elkaar. “Ze had ook nog wat vriendjes gevraagd om te serveren, dus het zag er allemaal heel gezellig uit.”

Uitgaan

“Om 12 uur hebben ze nog heel hard gezongen voor d’r en dan gaat een kind van 18 de stad in, want ja, dan kan het eindelijk: dan mag ze drank bestellen!”, vertelt Irene. Rosalie zelf deelde ook nog wat leuke foto’s op Instagram en daarop is goed te zien dat ze getransformeerd is tot een echte beauty. Bekijk de foto’s hieronder!

Lees ook: Zó ziet de jonge Rikki uit GTST er nu uit

Bron: Libelle Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook