Grazia’s Weekendtips

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do's. Van festivals, feesten...

Lees ook

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do’s. Van festivals, feesten en markten tot shopadressen, een must-see lunchtentje of film- en boekentip. Dit is er te doen in het weekend van zaterdag 29 en zondag 30 oktober 2016.

Rosada Fashion Outlet Roosendaal

Zin in een leuk feestje, veel fashion, fikse kortingen en mooie prijzen? Rosada Fashion Outlet in Roosendaal viert 29 en 30 oktober haar tienjarige bestaan. Bij de outlet scoor je kortingen tot wel 70% op meer dan 100 fashion brands als Calvin Klein, Nike, Suitsupply, Haribo, Guess en Levi’s. Maar naast de hoge kortingen, kun jij ook mooie prijzen winnen en genieten van leuke activiteiten – kermisattracties en food trucks included!

Waar:
Rosada 70, 4703 TB Roosendaal
Wanneer:
29 en 30 oktober

Opening H. Burger

H. Burger is the place to be waar authentieke hamburgers, milkshakes en sides centraal staan. En dat voor een betaalbaar prijsje! Bij deze creatieve hotspot in Amsterdam – wat een restaurant én hub in één is – kun je terecht voor de lekkerste vers bereide hamburgers. Enne, de broodjes worden gemaakt volgens een zeer exclusief recept. Verder organiseer H. Burger hier diverse activiteiten op het gebied van kunst en cultuur, waaronder exposities, workshops, meetings en boeklezingen.

Waar: Clercqstraat 128, Amsterdam
Wanneer:
Vanaf 24 oktober

Bonte Avond: Halloween Editie

Met Halloween voor de deur staat er een griezelig feestje bij De Helling op de planning. Durf de House of Horror binnen te treden en laat jouw toekomst voorspellen door een handlezeres. Ook kun je overgeven aan de griezelige schminkkunsten van het Glitterparadijs. Natuurlijk is er naast deze spooky activiteiten ook tijd voor een dansje. Trek je meest griezelige outfit uit de kast en feesten maar!

Waar: Helling 7, 3523 CB Utrecht
Wanneer: 28 oktober

Laatste nieuws

Zie ook