Bruid maakt trouwjurk met goedkope gordijnstof van IKEA

Duizenden euro's uitgeven aan een jurk die je maar één dag draagt? Niet als het aan Neline Schipper ligt! De Nederlandse...

Lees ook

Duizenden euro’s uitgeven aan een jurk die je maar één dag draagt? Niet als het aan Neline Schipper ligt! De Nederlandse vrouw kroop achter haar naaimachine en ontwierp haar eigen droomjurk. Dat allemaal met spotgoedkope gordijnstof van IKEA.

Eigen creatie

Neline stapte in september in het huwelijksbootje met de man van haar dromen en op de grote dag droeg ze haar eigen creatie. Een project dat duidelijk geslaagd was. “Oh, die bovenste laag tule, zo mooi! Die stof was zeker wel duur!”, reageerden de vriendinnen van de Nederlandse vrouw. Maar niets bleek minder waar!

De blondine deelde namelijk een bericht op de Facebook-pagina van IKEA Nederland en verklapte daarin haar geheim. “Een beetje beschaamd, maar toch ook trots, bracht ik mijn stille geheim naar buiten: ‘SUNRID van de Ikea, voor maar 99 cent per meter!’ Nu het geheim toch is prijsgegeven, mag heel Nederland het wel weten! “, aldus Neline.

Benieuwd hoe de trouwjurk eruit zag? Dat zie je hieronder:

Lees ook: Spectaculaire trouwjurk van Russische bruid gaat viral

Bron: HLN, Beeld: Facebook, Istock

Laatste nieuws

Zie ook