Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Heidi Klum onthult Halloween kostuum

Het model staat bekend om haar over the top kostuums, zo wist ze vorig jaar de show te stelen als Jessica Rabbit. Iedereen wilde dan ook dolgraag zien waar ze dit jaar in getransformeerd werd. Gisteravond was haar jaarlijkse Halloween feestje met een gastenlijst vol celebs. Haar outfit? Vijf dubbelgangers van zichzelf. Of het het wachten waard was? Velen hadden toch meer van Heidi verwacht. Oordeel zelf:

Zayn Malik had eetstoornis

De zanger had in zijn One Direction tijd een zware eetstoornis, weet The Mirror. Dat blijkt uit zijn autobiografie. “Ik had geen zorgen over mijn gewicht ofzo. Maar ik at wel eens dagen -soms wel twee of drie achter elkaar, helemaal niets. Het werd een probleem al wist ik toen niet wat het probleem precies was”, schrijft hij. De andere bandleden vermoedden daardoor dat hij een drugsverslaving had.

Adele had depressie na bevalling

Na de bevalling van haar inmiddels 4-jarige zoon Angelo, had Adele last van een postnatale depressie, vertelt ze aan Vanity Fair. “Ik heb een hele donkere kant. Ik ben gevoelig voor depressies en glij daar makkelijk in en uit”, zegt ze. “Het begon toen mijn opa stierf, ik was toen een jaar of tien en dacht aan zelfmoord. Ik heb heel veel therapie gevolgd in mijn leven.”

New York, NY / Madison Square Garden / Sept 25

Een foto die door adele is geplaatst op

Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook