M.A.C. Cosmetics komt met nieuwe collectie

Word jij helemaal enthousiast zodra je M.A.C. Cosmetics binnenloopt? Dan is er goed nieuws, want het beautymerk brengt d...

Lees ook

Word jij helemaal enthousiast zodra je M.A.C. Cosmetics binnenloopt? Dan is er goed nieuws, want het beautymerk brengt deze maand een nieuwe collectie uit: Nutcracker Sweet. En van de kleuren wordt je alleen maar enthousiaster!

Zoet

Het beautymerk hoort al jaren bij de top als het om make-up gaat en elke keer weten ze je dan ook te verrassen met hun prachtige producten. En aangezien roze oogschaduw dit seizoen weer mag, komt deze collectie als geroepen. De Nutcracker Sweet-collectie bestaat voornamelijk uit roze en paarse tinten en ook qua design lijkt het net alsof je in een snoepwinkel staat. De make-upproducten zijn superzoet en ideaal voor de aankomende feestdagen, want ook die komen steeds dichterbij.

Exclusives

De collectie is vanaf 5 november verkrijgbaar bij alle verkooppunten van M.A.C. Cosmetics. En voor de echte liefhebbers: er zijn ook wat exclusives die alleen online te bestellen zijn. Je weet dus wat je te doen staat dit weekend! Bekijk hieronder alvast een voorproefje van de producten.

Lees ook: Beautybloggers zweren bij deze truc voor vollere wenkbrauwen

Beeld: Istock

Laatste nieuws

Zie ook