Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Ko...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Ryan Reynolds bevestigt geslacht pasgeboren baby
Ryan Reynolds bevestigde gisteravond in de talkshow van Conan O’Brien dat ook zijn tweede kindje een meisje is. “Heel veel oestrogeen”, aldus de acteur over het ouderschap. De tweede dochter van Ryan en zijn vrouw Blake Lively kwam eind september ter wereld. Tot nu toe repte het stel met geen woord over het geslacht van de kleine spruit. Ook is de naam van het kleine zusje van de bijna twee-jarige James nog niet bekend.

Ben Saunders krijgt een zoon
Het gezin van Ben Saunders wordt uitgebreid met een jongen, dat liet de zanger weten op Instagram. Hij postte een echofoto waarmee hij het geslacht onthulde. Zijn lief Janita is nu bijna vijftien weken in verwachting.

De zanger, die in 2011 het eerste seizoen van The Voice of Holland won, heeft al een dochter Stacey uit een eerdere relatie. Ook Janita had al een dochter toen ze Ben leerde kennen, Nikia.

Gigi Hadid was ’te dik’ voor Tommy Hilfiger
Gigi Hadid was tijdens haar eerste modeshow voor Tommy Hilfiger in 2015 eigenlijk niet dun genoeg voor de kleding van de ontwerper. Dat vertelt Tommy in een interview met Yahoo.

“Onze castingdirecteur zei, ze past er niet echt bij want ze is niet zo lang als de andere meisjes, en niet zo dun.” Uiteindelijk mocht Gigi wel meedoen in de show, maar de outfit die ze liet zien was een wijdvallende rode poncho. Inmiddels heeft de ontwerper met het 21-jarige model samengewerkt aan een razend populaire kledingcollectie.

Bron: RTL, ANP, US Weekly, People, Telegraaf, BuzzE, Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook