Opdringerige moeder geeft toe leven van dochter verpest te hebben door misverkiezingen

Sami Bushell uit Doncaster, Groot-Brittannië is een echte pageant mom in hart en nieren. De 28-jarige heeft ma...

Lees ook

Sami Bushell uit Doncaster, Groot-Brittannië is een echte pageant mom in hart en nieren. De 28-jarige heeft maar één doel voor haar 3-jarige dochter Hallie-Mae voor ogen: ze moet en zal de felbegeerde titel van supreme pageant queen in de wacht slepen. In een interview met Daily Mail vertelt de vrouw dat haar dochter haar hoogstwaarschijnlijk zal haten, omdat ze haar zo pusht. En het mooie is dat het haar absoluut niets kan schelen dat ze wordt gezien als opdringerige moeder.

Pushen

In TLC’s nieuwste programma Pretty Little Pageant Queens laat Sami weten dat ze er enorm mee zit dat Hallie nog nooit is bekroond tot supreme pageant queen. Ze al er dan ook alles aan doen om ervoor te zorgen dat haar dochter er wel met de titel vandoor gaat. “Het kan me niets schelen. Ik blijf haar pushen, omdat ik weet wat het beste is voor haar. Hallie zal me vast haten, maar ze zal hierdoor ver komen in het leven”, benadrukt Sami. De moeder heeft inmiddels een klein fortuin (lees: ruim 8000 pond) uitgegeven aan de jurken, choreografen, kappers en beautysalons voor Hallie. “We hebben duizenden ponden uitgegeven aan misverkiezingen, dus al dat geld moet wel iets opbrengen. Ze moet die titel gewoon winnen.”

De kleine meid is volgens haar moeder voorbestemd om een entertainer te worden. “Ze houdt ervan om in de spotlights te staan en wanneer ze op het podium staat, gaat ze er helemaal voor. Ze houdt van de aandacht van de juryleden en vindt het leuk dat iedereen naar haar kijkt. Ze is een rasechte ster.”

Bekijk het fragment van Pretty Little Pageant Queens hieronder.

Lees ook: Toen & nu: De sterren van Toddlers and Tiaras

Beeld: Daily Mail, iStockphoto

Laatste nieuws

Zie ook