Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Aman...

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Anouk Smulders heeft gastrol te pakken in GTST

De presentatrice en voormalig model is binnenkort te zien in de populaire soap. De blondine speelt gewoon zichzelf en komt kijken bij de modeshow van Nina Sanders die voor modeketen WE Fashion een collectie heeft ontworpen. In de eerste beelden is te zien hoe complimenteus ze naar de jonge ontwerpster is. “Ik ben zwaar onder de indruk van wat je hier vanavond hebt gedaan. Mooie collectie! I like your style. Je bent een groot talent, succes”, aldus Anouk.

GM! Ik heb elk seizoen wel een nieuwe favoriete kleur…. Lijkt me duidelijk dat het nu rood is! #kleurobsessie Hoed @carlalafashion

Een foto die is geplaatst door Anouk Smulders (@anoukmsmulders) op

Veel kritiek op tv-programma Oh Oh Daar Gaan We Weer

Zo zou de drankfabrikant Grolsch niet meer willen adverteren bij RTL, als de realityserie niet snel van televisie wordt gehaald. De Hagenezen zijn voor het programma op het eiland Mallorca en hebben daar de tijd van hun leven, waar meer dan gemiddeld gedronken wordt. De zender heeft dan ook een boze brief ontvangen van de Nederlandse alcoholbranche. “Wij roepen op onmiddellijk te stoppen met dit programma. Overmatig alcoholgebruik wordt door RTL gefaciliteerd en zelfs aangemoedigd”, aldus Peter de Wolf, directeur van de STIVA.

Dave Roelvink duikt onder in Spanje

De bekende DJ moest zich vandaag verantwoorden bij de rechter. De zaak ging over het wilde feest dat in 2014 plaatsvond. Toch is de 22-jarige niet fysiek aanwezig bij de rechtszaak. Zijn vader Dries liet weten dat hij vannacht het vliegtuig naar Spanje heeft gepakt. Toch benadrukt hij dat zijn zoon niet weggegaan is om vakantie te vieren, maar omdat hij anders een dagtaak zou hebben aan het te woord staan van de media. Dave en vier vrienden moeten voorkomen, omdat ze volgens de familie duizenden euro’s aan spullen hebben gestolen en het seksfilmpje hebben verspreid.

Bron: Televizier, AD, RTL Nieuws Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws