Waarom deze foto van een curvy fitnessmodel viral gaat

Normaal gesproken staat het internet vol met fit girls die hun dagen in de sportschool doorbrengen en het resultaat vol...

Lees ook

Normaal gesproken staat het internet vol met fit girls die hun dagen in de sportschool doorbrengen en het resultaat vol trots op social media showen. Fans van Lorna Jane, een vrouw met een eigen sportmerk, waren dan ook blij verrast toen ze een heel ander soort foto op hun Facebookpagina zagen verschijnen.

Diversiteit

Er werd namelijk een foto gedeeld van een vrouwelijk model met rondingen. Het curvy model loopt op een loopbrug door een regenwoud heen, gehuld in een outfit van het sportmerk. De vrouwen die de pagina vaak bezoeken, zijn dan ook blij dat er niet alleen foto’s van afgetrainde modellen worden gepost. “Geweldige foto en ik ben blij om te zien dat je vrouwen met verschillende vormen laat zien” en “Dit is nou een foto waar ik echt naar keek. Fijn om te weten dat je ook ons, die niet drie uur de tijd hebben om in de sportschool te staan, steunt. We houden ook van een actieve levensstijl en op deze manier voelen we ons meer op ons gemak om in één van je winkels langs te komen” zijn een greep uit de vele positieve reacties.

Maten

Ook deelt Lorna Jane het bericht dat ze erover nadenkt om de maten uit te breiden. De maten die ze nu verkoopt lopen van XXS tot L, maar daar zou dus zomaar verandering in kunnen komen. Wij zouden heel graag willen dat Lorna Jane als merk een leidende positie heeft op het gebied van sportkleding en dat betekent dus ook maten buiten de industrienormen produceren”.

Lees ook: Deze vrouwen hebben één ding met elkaar gemeen

Bron: InStyle Australia Beeld: Istock

Laatste nieuws

Zie ook