Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Ba...

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Carolien Karthaus-Spoor verandert haarkleur

De blondine was gisterenavond samen met bestie Marly van der Velden aanwezig bij het Tripp Trap Charity Dinner van Pret-a-Pregnant. Caroline had een lekkere opvallende outfit van KENZO x HM aan, maar dat was niet het enige wat opviel. De actrice heeft haar blonde lokken verruild voor de kleur Strawberry Blonde. En het resultaat mag er zijn, want ze ziet er prachtig uit!

Jan Smit en zijn liefde vijf jaar getrouwd

De Volendamse zanger stapte vandaag precies vijf jaar geleden in het huwelijksbootje met zijn grote liefde Liza. De twee trouwden destijds op het zonnige Sint Maarten en hebben samen drie kinderen. Ook hun vijfjarig jubileum vieren ze niet Nederland, want het stel is op vakantie in New York. De zanger deelde wel nog even een lief kiekje vanuit The Big Apple. Zien ze er niet gelukkig uit?

Gordon niet langer op zoek naar de ware

De voormalige zanger is gestopt met zijn zangcarrière en kan zich dus volop focussen op de toekomst en uiteraard de liefde. Toch lijkt hij niet dringend op zoek te zijn. Zo vertelt hij in het Algemeen Dagblad dat hij niet per se op zoek is naar iets vast en af en toe gewoon een leuke vent heeft. “Kaapstad is veel fijner. Het is zo’n kick wanneer iemand op je valt zonder dat hij weet dat je Gordon van tv bent. Ik hoop echt dat ik straks een leuke Zuid-Afrikaan tegenkom”. Ook laat hij in het interview weten niet aan datingapps als Grindr te doen en zijn mannen gewoon in de kroeg ontmoet. “Ik weet dat ik geen Mister Universe ben, maar met humor kun je heel veel bereiken. Als je uitstraalt dat je lol hebt in het leven, trek je leuke mensen aan”, aldus Gordon.

Roxeanne Hazes vereeuwigt liefde voor moeder Rachel

De band tussen Roxeanne en haar moeder Rachel is sterker dan ooit. Moeder en dochter hebben dan wel geen contact meer met hun zoon en broer, toch blijven de twee elkaar onvoorwaardelijk steunen. Niet gek dus dat Roxeanne haar moeder een bijzonder plekje op haar huid wil geven. De zangeres is gek op tattoos en het is dan ook niet haar eerste. Waarschijnlijk is het wel één van de meest bijzondere. Benieuwd wat mama Rachel van zichzelf op haar dochters lichaam vindt.

Bron: RTL Nieuws, AD Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook