De jurk die met een druk op de knop van kleur verandert

Geen idee welke kleur je uit de kast wilt trekken? Wellicht biedt Showpo de oplossing. Dit bedrijfje heeft namelijk een...

Lees ook

Geen idee welke kleur je uit de kast wilt trekken? Wellicht biedt Showpo de oplossing. Dit bedrijfje heeft namelijk een jurk ontworpen die continu van kleur kan veranderen. En dat allemaal met een druk op de knop. Kortom, genoeg ruimte voor variatie.

All-in-one dress

Ga je liever voor egaal wit, of kies je voor opvallend paars? Moeilijke keuze, of toch niet? Het Australische bedrijfje Showpo komt met een nieuwe jurk, waarmee jij alle kleuren van de regenboog kunt dragen. De jurk is namelijk gemaakt van een special stofje dat verschillende lichtfrequenties reflecteert. Gekoppeld aan een apparaat kun jij zelf kiezen in welke kleur je de jurk wil dragen. Showpo besloot het experiment te filmen. Desondanks zijn er een hoop Twitteraars die een tikkeltje sceptisch zijn en beweren dat het filmpje nep is. Of de jurk echt is of niet; dat het idee erachter erg creatief is, moge duidelijk zijn. En wat ons betreft mag deze jurk snel op de markt verschijnen.

Lees ook: Viral: Is deze jurk wel of niet geschikt voor een bruiloft?

Bron: BuzzFeed, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook