Gigi Hadid onder vuur na presidentsverkiezingen

Het enige onderwerp wat er in Amerika op dit moment belangrijk is, is de presidentiële verkiezingen en het feit dat Dona...

Lees ook

Het enige onderwerp wat er in Amerika op dit moment belangrijk is, is de presidentiële verkiezingen en het feit dat Donald Trump deze gewonnen heeft. Ook Gigi Hadid heeft hier haar zegje over gedaan, maar daardoor zijn haar fans behoorlijk overstuur en alles behalve blij.

Gigi for…

Tijdens de verkiezingen was het duidelijk dat Gigi (net als bijna alle andere it-girls en celebs) op Hillary Clinton zou stemmen. Ze postte bijvoorbeeld quotes van Clinton en dit werd door haar fans erg gewaardeerd. Maar terwijl iedereen stuk was van haar verlies, sprak Gigi zich juist heel positief uit over Trump. In een interview zei ze: “Donald heeft gewonnen en hij wordt onze president. En als ik eerlijk ben, moeten we hem als land een kans geven, want het land heeft op hem gestemd en dat moeten we als burgers accepteren.”

Vervolgens deelde het model na het interview wel nog een link op Twitter om ervoor te zorgen dat Hillary alsnog president wordt. Make up your mind, is de boodschap van haar fans.

Lees ook: De nieuwe feestcollectie van Tommy x Gigi Holiday

Bron: Teen Vogue Beeld: Getty, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook