Marc van der Linden valt enorm veel kilo’s af

Niet alleen Bastiaan van Schaik is enorm veel kilo’s afgevallen. Ook royaltydeskundige Marc van der Linden ging de strij...

Lees ook

Niet alleen Bastiaan van Schaik is enorm veel kilo’s afgevallen. Ook royaltydeskundige Marc van der Linden ging de strijd tegen de kilo’s aan. Het resultaat? 81 kilo lichter.

Facebook

“Op dit moment is er 81 kilo af. Een enorm getal en ik kan het me nauwelijks voorstellen. Als ik de foto’s zie van hoe ik was, dan moet ik even slikken. Niet omdat ik toen niet gelukkig was, of wat dan ook, maar omdat er gewoon ontzettend veel veranderd is…”, schrijft Marc op zijn Facebookpagina. Sinds deze week een openbare Facebookpagina waar hij wat meer op wil delen met anderen.

Wonderdieet

Marc rept echter met geen woord over de manier waarop hij zoveel kilo’s is kwijtgeraakt. “Het is een lang, ingewikkeld en persoonlijk verhaal en daarom heb ik ervoor gekozen om niet alles te vertellen. Dat heeft wel als gevolg dat velen invullen over wat en hoe ik al die kilo’s kwijtgeraakt zou zijn. Dat is dan maar zo. Maar geloof me: hét wonderdieet bestaat niet. Ik heb het althans niet ontdekt.”

“Voor iedereen die wil afvallen is er maar één echt belangrijk advies: luister naar jezelf en niet naar anderen. Hoe goedbedoeld de adviezen ook zijn: alleen jij kunt dingen echt veranderen. Bij mij heeft dat jaren geduurd.”

Lees ook: Bastiaan van Schaik enorm afgevallen

Bron: RTL, RTL Boulevard, Facebook.

Laatste nieuws

Zie ook