Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Ba...

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Andy van der Meijde krijgt flinke klap

De oud-voetballer is al een tijdje niet meer actief op het voetbalveld. Dat merkte die ook lichamelijk, want waar die vroeger dagelijks trainde begon zijn lichaam hem nu een beetje teleur te stellen. Om die reden begon Andy een tijd terug weer met sporten en kreeg hij de smaak te pakken met kickboksen. Dat je dan af en toe een flinke klap krijgt, is natuurlijk niet heel gek. Maar het ziet er wel uniek uit als dit in slow motion gefilmd wordt.

Manager Barbie over eventuele scheiding

Er gingen een tijd geleden de geruchten dat het huwelijk van Samantha en Michael van der Plas in zwaar weer verkeerde. De manager van Barbie, Jake Hampel, vertelt aan Shownieuws dat het stel het inderdaad moeilijk had tijdens het hoogseizoen in Torremolinos. Toch zouden Samantha en Michael nu weer happy together zijn en zouden de twee dan ook niet gaan scheiden. Wel is het nog maar de vraag of Samantha volgend jaar maart samen met haar man afreist naar Spanje.

Johnny de Mol is tot over zijn oren verliefd

De presentator heeft een foto op social media gepost, waarop hij zijn liefje Anouk van Schie stevig vasthoudt. Johnny is stapelgek op zijn vriendin en daar mag de hele wereld van meegenieten. Op zijn Instagram schrijft hij dan ook: “Leun op me liefje! Ik zal er altijd zijn”. Is dat niet lief?

Fajah Lourens binnenkort poedelnaakt in fotoshoot

De fit girl zal in december helemaal naakt voor de camera verschijnen. Fajah vertelt in een filmpje op Instagram dat ze uit de kleren gaat voor een belangrijke fotoshoot. Vanmiddag deelde Fajah al wat beelden van een shoot die ze vandaag had. En ook daar laat ze niks aan de verbeelding over.

Bron: Show, Weekend

Laatste nieuws

Zie ook