Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Ba...

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Victoria Koblenko onthult de betekenis achter naam van haar zoon

In augustus zijn Victoria Koblenko en haar vriend Evgeni Levchenko de trotse ouders geworden van hun eerste kindje, een zoontje genaamd Kiy. We hebben er even op moeten wachten, maar de actrice onthult nu dan eindelijk de betekenis achter de bijzondere naam. Op Instagram laat Victoria een cadeau te hebben ontvangen van de burgermeester van Kiev. “Special big box delivery van de burgermeester van Kiev. Want volgens een Oekraiense legende was Kiy een van de stichters van Kiev”, schrijft ze. “Ook al komt de naam tegenwoordig niet in Oekraine als jongensnaam voor (wel in Japan en Korea), hopen we een trend te hebben gezet.”

Patty Brard moet onder het mes

Eind december staat er een operatie op Patty Brard te wachten. De presentatrice kampt een slijmbeursontsteking in haar rechterschouder en moet noodgedwongen onder het mes. Patty heeft veel pijn en doet het momenteel dan ook rustig aan. Namens haar hond geeft ze een update via Instagram. “’Mama heeft nog veel pijn, moet veel rust houden, doet daarom niet alles wat in haar agenda staat en moet 21 december aan haar schouder geopereerd worden. #zebaalt #wiluitbed #opstandig

Huis Yolanthe eindelijk verkocht

Yolanthe Sneijder-Cabau heeft eindelijk haar huis in Volendam verkocht. De woning, waar ze zelf in 2008 introk, stond te koop voor een bedrag van 325.000. Toch was er niet veel interesse in het Volendamse optrekje, omdat er problemen zouden zijn met de fundering. Yolanthe verlaagde de vraagpijs door de jaren heen tot 225.000. En nu lijkt er dan eindelijk een gelukkige koper te zijn. Het huis is inmiddels verkocht voor 215.000 euro.

Bron: Weekend, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook