Gesjoemel bij het eerste seizoen van Boer zoekt Vrouw

Miljoenen mensen kijken elke keer weer uit naar een nieuw seizoen Boer zoekt Vrouw, waarbij een aantal boeren in Nederla...

Lees ook

Miljoenen mensen kijken elke keer weer uit naar een nieuw seizoen Boer zoekt Vrouw, waarbij een aantal boeren in Nederland op zoek gaan naar hun grote liefde. Toch is er nu een enorme heisa rondom het programma ontstaan. Volgens varkensboer Piet zou er in 2004 gesjoemeld zijn met de brieven, waardoor hij met 57 brieven mee mocht doen aan het programma.

Populairste boeren

Hij onthult dat koeienboer Edwin eigenlijk meer brieven had ontvangen dan hij, maar ze er liever een varkensboer bij hadden. Daardoor zou er door de KRO gesjoemeld zijn met de brieven, waardoor Edwin er in totaal 48 kreeg en daarmee op de 6de plek terechtkwam. Alleen de vijf populairste boeren mogen namelijk deelnemen aan de show en dat zat er voor Edwin helaas dus niet meer in.

Zelf snapt hij niet waar Piet het over heeft. “Ik kan het niet bevestigen. Ik had 48 brieven op de dag dat Yvon bij ons op het erf kwam. Ik heb er nooit aan getwijfeld dat ik meer dan 48 brieven zou hebben gekregen”. Ook de NCRV laat van zich horen: “Wat boer Piet hier beweert, herkennen we absoluut niet, want dat is niet hoe Boer zoekt Vrouw werkt. Het is echt en authentiek”.

Lees ook: Déze Boer Zoekt Vrouw Internationaal-kandidaat blijkt helemaal geen boer te zijn

Bron: Shownieuws Beeld: Istock

Laatste nieuws

Zie ook