Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

BABYNIEUWS: dít Boer zoekt Vrouw-koppel verwacht hun eerste kindje

Het koppel onthult ook direct het geslacht van de baby!

Boer zoekt Vrouw

Babynieuws voor Boer zoekt Vrouw-koppel Steffi en Roel! Het stel verwacht begin volgend jaar hun eerste kindje samen, namelijk een meisje. Dit maakt de mommy to be zojuist bekend op Instagram met twee lieve foto's.

Zwanger

"In februari staat de beschuit met 'roze' muisjes klaar. Ja ja! Deze keer gaat het niet om een veulen, maar om een baby'tje van ons twee", begint Steffi grappend over het goede nieuws.

"We zijn ons ervan bewust dat dit alles behalve vanzelfsprekend is voor velen. We zijn dan ook mega blij en meer dan gelukkig dat dit ons gegund is", gaat ze verder.

Echo

Het stel heeft zojuist de 20-weken echo achter de rug en de baby is helemaal gezond. Al had Steffi wel behoorlijk last van misselijkheid in het begin.

"Alles gaat heel goed. Ik was echt kotsmisselijk in het begin. Maar ja, het is geen zinloos ziek zijn, dus ik heb het er graag voor over", vertelt de zwangere vrouw.

In de caption op Instagram grapt ze dat de baby eigenlijk Yvon moet heten, omdat de baby er zonder de BZV-presentatrice niet was geweest. Of het meisje daadwerkelijk deze naam krijgt, is natuurlijk nog maar de vraag. "Daar zijn we nog niet helemaal uit", lacht Steffi.

Het stel ontmoette elkaar twee jaar geleden tijdens het populaire tv-programma en zijn sindsdien onafscheidelijk.

Misschien ook voor jou:
Waarom iedereen het over BzV's Herman en Fleur heeft
Showbizz
  • Tips en Weetjes
  • Boer zoekt Vrouw