Bevestigd: Timor Steffens en Joëlle Witschge zijn verliefd!

Ze werden samen al gespot tijdens het evenement van Life after Football en ook wist de paparazzi de twee zoenend vast te...

Lees ook

Ze werden samen al gespot tijdens het evenement van Life after Football en ook wist de paparazzi de twee zoenend vast te leggen. Toch bleven Timor Steffens en Joëlle Witschge hun lippen stijf op elkaar houden, maar daar is nu verandering in gekomen. Ze zijn namelijk officieel een setje!

Stiekem

Hoewel de geruchten al sinds september rond gaan, wilden Timor en Joëlle er niks over kwijt. Volgens Shownieuws zouden de twee in het geheim met elkaar in London afspreken, maar het ziet ernaar uit dat het stiekeme gedoe verleden tijd is.

Happy in love

In weekblad Privé vertelt de dochter van oud-voetballer Richard Witschge dat ze inderdaad verliefd is op het Dance Dance Dance-jurylid. “We hebben eigenlijk afgesproken dat we er niet al te veel over zeggen, maar ik wil wel vertellen dat Timor en ik samen heel gelukkig zijn”. Het hoge woord is er dus uit en hiermee is er dus een nieuw showbizzkoppel in Nederland. Later we dan nog maar een keer genieten van zijn sexy dansmoves, want deze hottie is officieel van de markt.

Lees ook: Wát is er met de sixpack van Timor Steffens aan de hand?

Bron: Telegraaf Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook