Er ligt weer een gloednieuwe Grazia in de winkel

Good morning! Er ligt weer een kakelverse Grazia in de winkel en Gigi Hadid siert deze week de cover. Deze week* On...

Lees ook

Good morning! Er ligt weer een kakelverse Grazia in de winkel en Gigi Hadid siert deze week de cover.

Deze week

* Ondanks hun grote onderlinge verschillen, gaan zussen Gigi en Bella Hadid allebei als een trein .Nu maken ze zich, allebei geheel op eigen wijze,op voor de Victoria’s Secret Show.
* Een groep New Yorkers tekende de petitie ‘Dump the Trump name’, en met succes. De goudkleurige letters zijn vorige week van de Trump-appartementen geschroefd.
* Het is over en uit met haar miljardairsverloofde en dat is niet lekker gevallen bij Mariah Carey. Ze is vastberaden haar rijke lief niet gratis en voor niets te laten gaan, zo bleek vorige week.
* Dat niet iedereen is wie hijzegt, ondervond Tess (22). Ze dacht te mailen met een modellenbureau. Toen dat niet bleek te kloppen, was het al te laat.
* Ze is er nog maar net of de piepkleine Dream Kardashian staat al in het middelpunt van een reality-fittie. Tussen haar oma’s Kris Jenner en Tokyo Toni.
* Voor haar nieuwe docu-serie Linda’s mannen volgt Linda Hakeboom vier bekende heren mét reputatie. Wat heeft ze geleerd over het andere geslacht?
* De dochter en zoon van twee van de meest invloedrijke vrouwen in de modewereld zijn officieel een setje. Attentie voor het fashion-it-koppel du moment!
*Brangelina is niet meer. En sowieso zijn stellen die elkaar op de set leren kennen niet altijd een lang en gelukkig leven beschoren. Deze on-set-koppels zijn nog wél samen

Natuurlijk lees je nog veel meer fashion, beauty, showbizz en lifestylenieuws. Dus: get it while it’s hot!

Laatste nieuws

Zie ook