Michelle Obama debuteert nieuw kapsel

Het Witte Huis is niet het enige wat deze week een Christmas make over kreeg. De de onthulling van de prachtige kerstver...

Lees ook

Het Witte Huis is niet het enige wat deze week een Christmas make over kreeg. De de onthulling van de prachtige kerstversiering stond dinsdag centraal, maar alle ogen waren gericht op Michelle Obama en haar nieuwe look; een bobijn op één lengte tot aan haar schouders.

Look

De 52-jarige FLOTUS probeerde nog één kapsel uit voor ze het Witte Huis verlaat in januari en eerlijk is eerlijk: dit is onze favoriete look tot nu toe. Ook haar hairstylist John Wright spreekt vol lof over zijn eigen kapperswerk. Op Instagram deelde hij twee foto’s van Obama. “NEW CUT ALERT #FLOTUS #fresh #cut #bluntbob # #stylediaries #masterpiece #styleicon #hair #hairinspo”, leest het bijschrift inclusief een tal van emoji’s. De look is totaal iets anders dan de half lange coupe met zachte krullen waar ze het afgelopen jaar veelal mee gespot werd. Ook werd haar signature zijscheiding een middenscheiding en is haar veelbesproken pony allang verleden tijd.

Bekijk de foto’s hieronder.

Lees ook: Zien: De allereerste foto van Michelle Obama en Melania Trump

Beeld: Getty, ANP, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook