Adv: De beste party musthaves!

Dit zijn ze, de ultieme party musthaves!Fashionable telefoonhoesjesEen telefoonhoesje van ExclusieveHoesjes.eu is de per...

Dit zijn ze, de ultieme party musthaves!

Fashionable telefoonhoesjes
Een telefoonhoesje van ExclusieveHoesjes.eu is de perfecte accessoire voor de feestmaanden. Shop onder andere prachtige hoesjes van marmer, bladgoud of glitter. T/m december krijg je maar liefst 20% korting op het gehele aankoopbedrag met de kortingscode ‘Grazia’. Exact waar wij vrouwen dol op zijn: stijlvol, praktisch én exclusief! Ga snel naar exclusievehoesjes.eu.

Zelf samengestelde mascara
Kies bij FRIDAY mascara zelf jouw favoriete borsteltje bij zes verschillende mascara formules. Deze wordt voor slechts €10,50 per keer thuisbezorgd. Ontvang t/m 15 januari 2017 jouw eerste, zelf samengestelde FRIDAY mascara cadeau met kortingscode ‘FRIDAYGRAZIA16’. Ga snel naar FRIDAYmascara.com.

Oerhollands
Xworks schittert met de geheel nieuwe collectie ‘Oerhollands’ handgemaakte tassen, party tasjes, portemonnees, riemen en lifestyle-producten. Allemaal gemaakt van authentiek leder en gefabriceerd in eigen fabriek. Xworks staat voor kwaliteit van eigen bodem. Ook mooie cadeaus om te geven tijdens de feestdagen! Ga snel naar xworks.nl.

La Coco Etoiles
Hét feestjurkje voor de maand december. Deze mag zeker niet in je party-garderobe ontbreken! Draag ‘m chique of feestelijk, alles is mogelijk. Kijk voor de gehele collectie op jemappelle.nl

Unieke sieraden
Ben jij op zoek naar een uniek sieraad voor jezelf of om cadeau te geven? Dan ben je bij het Nederlandse sieradenmerk Lisateamo Jewels aan het juiste adres! Alle sieraden worden met de hand gemaakt en zijn volledig nikkelvrij en hypo-allergeen. Neem een kijkje op de website lisateamo.nl voor prachtige sieraden.

Prachtige leren boots
Deze leren boots worden gemaakt in Ethiopië en zijn nu Nederland aan het veroveren. Stevig, super comfortabel en perfect in hun eenvoud en het állerleukste: ze zijn unisex! Te koop voor €99,95 op tdleatherboots.com.

BaByliss
De nieuwe stijlborstel van BaByliss heeft twee ionengeneratoren die zorgen voor glanzend en pluisvrij haar. Door deze unieke combinatie van borstelpinnen glijdt deze makkelijk door het haar. Daarbij ben je door de grootte van de borstel ook nog een supersnel klaar! Kijk snel op babyliss.nl. Sweet dreams
Slaap heerlijk met de Wink Pillowcase van CYOS. De minimalistische graffiti inspired prints zijn om bij weg te dromen. Geef ze cadeau met de feestdagen! Ga snel naar createyourownstyle.nl en gebruik de kortingscode ‘graziagift’ voor 15% korting.

Happy shopping
Jouw online fashion store met de leukste items voor jouw garderobe. Magical it is! Wij zijn fan van de wintermaanden en vieren dit met een toffe kortingscode. Ontvang nu als Grazia lezeres 10% korting op jouw favorite fashion items. Gebruik hiervoor de kortingscode ‘GET10%’. Kijk voor het assortiment op tinqerbellfashion.nl.

Musthave alert
‘The Musthaves’ is dé grootste musthaves webshop van de Benelux. Shop hier de meest trendy fashion items van dit moment voor de laagste prijs. Nu speciaal voor de Grazia lezeressen 10% korting op de gehele collectie t/m 31 december 2016! Gebruik de kortingscode ‘partygrazia’. Wacht niet en bezoek themusthaves.nl.

Tequila Fashion
Tequila Fashion is een online Fashion & Musthaves shop met fijne prijsjes. Speciaal voor fashion lovers! Shop de laatste key items voor jouw garderobe. Nu speciaal voor de Grazia lezeres 10% korting op het gehele assortiment met kortingscode ‘CHEERS’. Daar word je nog eens vrolijk van. Kijk snel op tequilafashion.nl.

Gratis verzending met kortingscode: graziagift

Laatste nieuws