Estavana Polman over haar toekomst met Rafael van der Vaart

Hoewel Rafael van der Vaart en handbalster Estavana Polman tot over hun oren verliefd zijn, maakt Estavana duidelijk nie...

Lees ook

Hoewel Rafael van der Vaart en handbalster Estavana Polman tot over hun oren verliefd zijn, maakt Estavana duidelijk niet álles voor Rafael over te hebben.

Verhuizing?

Waar Rafael voor Estavana het zonnige Sevilla inruilde voor Denemarken – waar ze nu samen wonen – zit Estavana niet op een verhuizing voor manlief naar Sevilla te wachten. Aan Beau Monde laat ze weten dat ze Denemarken niet voor Rafael zou verlaten. De reden? “Omdat ik hier een contract heb. Omdat daar geen handbalcompetitie is. Wat moet ik daar doen dan?”

Volgende stap

Verhuizen staat dus niet op de planning, maar volgens roddelbladen een huwelijk wel. “Ze zegt toch nee”, zegt Rafael. “Op dit moment staat het niet op de planning”, vervolgt de blondine later.

Kinderen, daar zijn ze een stuk enthousiaster over, maar er zijn nog geen concrete plannen. “Het leven laat zich niet plannen, dat is de belangrijkste les die ik heb geleerd. Hoe ik de toekomst zie? Hopelijk word ik eens verkozen tot beste handbalster ter wereld, open ik na mijn carrière een eigen sportschool, woon ik dichter bij m’n familie en heb ik een paar kinderen. Dus ja, ik ben meer sportvrouw dan glamourpoes, hoor”, aldus Estavana.

Lees ook: Estavana Polman krijgt eigen serie

Bron: Show, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook