Zoon zet moeder hilarisch te kijk om ‘gelogen’ Facebookbericht

Oma’s zijn over het algemeen super trots op hun kleinkinderen en delen dit dan ook maar al te graag met anderen. Zo ook...

Lees ook

Oma’s zijn over het algemeen super trots op hun kleinkinderen en delen dit dan ook maar al te graag met anderen. Zo ook Sonya Hackman, de moeder van de 21-jarige Koran, die oma is van de 3-jarige Chance. Op Facebook deelt ze meerdere quotes van haar kleinzoon, maar volgens Koran kloppen die niet helemaal.

Kerstman

Op Facebook schreef Sonya: “Mijn moeder vertelde mijn kleinzoon ‘Als je stout bent, zal de Kerstman geen cadeaus onder de boom leggen’, waarop hij reageerde: ‘Ik geloof niet in de Kerstman, ik geloof in God’. Hij is pas drie, maar weet nu al het juiste te zeggen”. Hoe lief het ook is, Koran wist dat het niet waar was. Hij besloot dan ook om onder haar bericht even de waarheid te vertellen. “Mijn moeder liegt. Mijn neefje praat alleen in Power Ranger quotes, dus hij kan dit nooit gezegd hebben.”

Grap

De tweet is inmiddels 130.000 keer gedeeld en Koran hoopte dan ook dat zijn moeder het op Facebook te zien kreeg. Toen zijn moeder de tweet eindelijk zag, besloot ze haar bericht te verwijderen. Toch vertelt Koran dat ze niet boos op hem is en ze weet dat het een grap is. Ook benadrukt hij dat ze een hardwerkende, goedopgeleide, oorlogsveterane is, die vier kinderen in haar eentje heeft opgevoed. The love is still there, zullen we maar zeggen.

Lees ook: Column van moeder over haar ‘kutkind’ gaat viral

Bron: Buzzfeed Beeld: Twitter, Istock

Laatste nieuws

Zie ook