VIDEO: Twilight-actrice Ashley Greene ten huwelijk gevraagd

Het jaar had voor Twilight-actrice Ashley Greene niet beter kunnen eindigen. Ashley werd door haar grote liefde Paul Kho...

Het jaar had voor Twilight-actrice Ashley Greene niet beter kunnen eindigen. Ashley werd door haar grote liefde Paul Khoury ten huwelijk gevraagd en daar zei ze uiteraard ‘Ja’ op.

Aanzoek

Paul maakte van het aanzoek een mooie video, waarin duidelijk te zien is dat het stel optimaal geniet van hun vakantie in Nieuw-Zeeland. Wanneer ze op een gegeven moment bij een waterval terecht komen, gaat Paul op zijn knieën en vraagt hij zijn vriendin ten huwelijk. Voor de duidelijkheid plaatste Paul de tekst “Ze zei ‘Ja’” er nog in, maar als je alleen al naar de reactie van Ashley kijkt, is het eigenlijk niet nodig.

You & I

“Het is het mooiste moment waar ik ooit van heb kunnen dromen. Je bent erin geslaagd me de gelukkigste vrouw te maken. Ik kan niet wachten je mijn oneindige liefde te tonen voor de rest van ons leven” schrijft Ashley onder de video op Instagram, waarin John Legend op de achtergrond te horen is met zijn toepasselijke single ‘You & I’. Bekijk de video hieronder.

Lees ook: Zó ziet de Twilight-dochter van Bella en Edward er nu uit

Bron: Show Beeld: ANP

Laatste nieuws