Leighton Meester debuteert nieuw kapsel

Spotted at the Golden Globes afterparty: Leighton ‘Blair Waldorf’ Meester met een nieuwe coupe. Leighton...

Spotted at the Golden Globes afterparty: Leighton ‘Blair Waldorf’ Meester met een nieuwe coupe. Leighton en haar hubby Adam Brody blijven zo veel mogelijk uit de spotlights, maar het koppel maakte zondagavond een zeldzame appearance. Voor de gelegenheid maakte de 30-jarige actrice haar opwachting in een witte wrap dress van Galvan, maar het was niet de hoge split waar men niet over uitgepraat raakte…

Blondes have more fun

Wie Leighton Meester zegt, denkt – naast Blair Waldorf – meteen aan haar lange donkere lokken. De voormalig Gossip Girl- ster gaat nu echter door het leven als blondine en ze lijkt nu, volgens fans, sprekend op Blake ‘Serena van der Woodsen’ Lively. Wat kunnen we zeggen: haar nieuwe kapsel staat haar goed! Leightons opwachting komt overigens niet geheel uit de lucht vallen. De actrice is binnenkort te zien in de nieuwe televisieserie Making History en die moet natuurlijk flink gepromoot worden.

Enne, Leighton is niet de enige Gossip Girl-ster die zichzelf een nieuwe look heeft aangemeten. Dan Humphrey aka Penn Badgely ging haar voor. Bekijk zijn transformatie HIER.

Voor:

Na:

Beeld: Getty

Laatste nieuws