Nieuwe ontwikkelingen in zaak Victoria Martens

De 10-jarige Victoria Martens werd vorig jaar augustus op brute wijze vermoord door haar moeder en twee anderen. Het hee...

Lees ook

De 10-jarige Victoria Martens werd vorig jaar augustus op brute wijze vermoord door haar moeder en twee anderen. Het heeft wat maanden geduurd, maar afgelopen maandag werd dan toch het autopsierapport openbaar gemaakt. Daaruit blijkt dat ze niet alleen drugs toegediend heeft gekregen, maar dat er ook nog een grote hoeveelheid alcohol in haar lichaam zat.

Geslachtsziekte

Het Amerikaanse meisje werd niet alleen op gruwelijke wijze vermoord, ook werd ze door de vriend van haar 35-jarige moeder Michelle verkracht. Michelle vertelde hoe ze toekeek toen haar vriend Fabian en zijn nicht Jessica haar dochter misbruikten. Vervolgens gaf Michelle toe dat ze er van genoot en ook al andere mannen had uitgenodigd. Volgens het rapport zou Victoria hierdoor een geslachtsziekte hebben opgelopen en zijn er op haar lichaam sporen van herhaaldelijk misbruik teruggevonden. Volgens een forensisch patholoog zou Victoria zelfs de nacht voor haar dood nog verkracht zijn geweest.

Drugs

Victoria’s moeder beweerde dat ze gestorven is door methamfetamine, maar volgens het rapport waren er geen sporen van deze drug te vinden bij het meisje. Alsof het allemaal nog niet erg genoeg is, bleek het meisje dood gevonden te zijn in een badkuip en werden sommige ledematen in een plastic zak in de buurt van de keuken teruggevonden.

Zowel Michelle, als Fabian en Jessica zijn alle drie aangeklaagd voor moord en verkrachting.

Lees ook: Heftig: Meisje geadopteerd, vervolgens om het leven gebracht

Bron: Hollywood Life Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook