Bella Hadid ‘reageert’ op romance Selena Gomez en The Weeknd

The Weeknd lijkt geen liefdesverdriet te hebben na de break-up met Bella Hadid. De zanger werd namelijk al knu...

The Weeknd lijkt geen liefdesverdriet te hebben na de break-up met Bella Hadid. De zanger werd namelijk al knuffelend en zoenend met niemand minder dan Selena Gomez gespot. Dat Bella de foto’s ook onder ogen kreeg, moge duidelijk zijn.

Crush

Volgens E! News zou The Weeknd slash Abel Tesfaye al langer een crush op Selena hebben. “Abel heeft altijd al iets voor Selena gevoeld. Hij vindt dat ze onwijs getalenteerd en sexy is. Ze begonnen voor de feestdagen met elkaar te praten, maar zij stond al eerder op zijn radar. Ze denken hetzelfde over dingen en vinden elkaar leuk. Ze doen het rustig aan en leren elkaar kennen”, meldt een ingewijde.

Reactie

Abel en Selena werden dinsdagavond voor het eerst op de gevoelige plaat vastgelegd. De twee konden duidelijk niet van elkaar afblijven en de foto’s gingen dan ook binnen no time viral. De kiekjes konden blijkbaar niet onopgemerkt blijven voor Bella Hadid, want niet veel later ontvolgde het model Selena op Instagram.

Bella en Selena gingen regelmatig met elkaar om. Eerder werden ze gespot tijdens een girls night out met Suki en Immy Waterhouse en deelden kiekjes daarvan op social media. Ook gaf Bella regelmatig een like of reactie op de foto’s van Selena. “Baby je bent zo prachtig”, las één van haar reacties.

Break-up

Bella en The Weeknd besloten begin november een punt achter hun relatie te zetten. De twee waren anderhalf jaar bij elkaar. Volgens bronnen konden de twee hun drukke agenda’s niet meer combineren en wilde Abel zich focussen op zijn nieuwe album. Toch zou de breuk vriendschappelijk zijn verlopen.

Benieuwd geworden naar de foto’s van Selena Gomez en The Weeknd? Die zie je *HIER*.

Bron: E! News, Beeld: Getty

Laatste nieuws