Deze coach van The Voice zien we misschien niet meer terug

Na de tijdelijke break van Anouk, zou het zomaar kunnen dat een andere coach van The Voice of Holland de rode stoel...

Lees ook

Na de tijdelijke break van Anouk, zou het zomaar kunnen dat een andere coach van The Voice of Holland de rode stoel ook vaarwel gaat zeggen. Coach Guus Meeuwis heeft namelijk laten weten dat het nog niet zeker is of hij in het nieuwe seizoen verschijnt. De talentenjacht zorgt namelijk voor een volle agenda bij de zanger.

Agenda

Guus was vanochtend te gast bij Lex Gaarthuis op Radio 10, waar hij over zijn toekomst bij The Voice sprak. “Ik heb veel nee gezegd en nu tegen dit programma ja. Ik wil graag deel uitmaken van The Voice maar het ligt er vooral aan hoe het programma er volgend jaar inhoudelijk uitziet en ook qua tijd. Hoe mijn agenda eruit ziet. Er is nog niets zeker dus”, aldus de coach.

De prijs die je betaalt

Als het aan Guus ligt, is het dus allemaal een kwestie van zijn eigen plannen. Door zijn deelname aan The Voice moest de zanger afgelopen jaar onder meer De Vrienden van Amstel Live in Rotterdam Ahoy laten schieten: “Het is de prijs die ik moet betalen met zes liveshows. Maar dat is het in dit geval meer dan waard hoor. Ik ga wel een avond kijken omdat ik die sfeer niet kan missen. Maar ik kan met de hand op mijn hart zeggen dat ik daar niet als surprise-act het podium op zal komen. De artiesten die er staan kunnen dat prima af zonder mij.” To be continued…

Benieuwd waarom de Knockouts-ronde van afgelopen week coach Waylon aan het huilen kreeg? Dat lees je *HIER*.

Bron: RTL Nieuws, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook