Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Ba...

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

‘Bella Hadid voelt zich verraden door Selena Gomez’

De foto’s waarbij The Weeknd en Selena zoenend werden gespot, zouden totaal niet gewaardeerd worden door Bella. Twee maanden geleden verbrak zij de relatie met de zanger en nu blijkt volgens TMZ dat Selena en The Weeknd ook al twee maanden aan het daten zijn. Het zou extra hard aankomen voor Bella, omdat zij nog niet zo lang geleden Selena enorm heeft gesteund. Selena werd destijds opgenomen in een kliniek. Volgens een bron heeft Bella het nieuws dan ook niet van Selena vernomen, maar moest ze er via de foto’s achterkomen. “Het zou respectvol en eerlijk zijn als Selena het Bella en Gigi zelf verteld zou hebben. Maar ik denk dat dit gewoon Hollywood is”, aldus een bron.

Maria Tailor blundert in eigen zaak

De modeontwerpster was vandaag even niet in haar hometown Amsterdam te bekennen, maar bevond zich in haar winkel in het Limburgse Maastricht. Uiteraard is het voormalige model niet te beroerd om zelf ook even een handje mee te helpen. Maria nam plaatst achter de kassa en probeerde de klanten zo goed mogelijk te helpen. Moet je alleen wel weten hoe het kassasysteem werkt natuurlijk. Op Instagram schrijft ze: “Heel enthousiast kassa aan het draaien maar begrijp helemaal niet hoe het kassasysteem werkt #help me”. Hopelijk is Maria niet iets vergeten af te rekenen…

Geordie Shore-ster Marnie post throwbackfoto

De meiden van de MTV-serie komen op tv nou niet bepaald over als schattige, brave meisjes. De groep is altijd wel in voor een feestje en daar komen vaak liters alcohol bij kijken. Hoewel je het je nu bijna niet kan voorstellen, , waren Marnie en Sophie vroeger ook gewoon kleine schattige meisjes. De realityster post op Instagram een foto van de twee, waar ze nog super klein zijn. Cute!

Bron: Telegraaf Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook